Natiunea MMA

BJ Penn se pregateste cu Floyd Mayweather Sr. pentru confruntarea cu Jon Fitch
08/01/2011

BJ Penn a inceput sa se pregateasca cu Floyd Mayweather Sr., tatal multiplului campion mondial de box Floyd Mayweather Jr., in incercarea de a isi imbunatati tehnicile de box inainte de confruntarea din 27 februarie cu Jon Fitch la categoria semi-mijlocie.

Mayweather Sr. a vorbit despre lucrul cu fostul campion al categoriei usoare a UFC, care a fost laudat in trecut pentru puteresa si precizia loviturilor sala de brate.

"BJ Penn e un baiat tare cool. Am sa fiu sincer, nu credeam ca poate sa lupte asa de bine. Vreau sa zic, nu ma pricep la lupta de la sol si la celelalte lucruri, dar la box mai avea multe de invatat. Dar in numai 3 zile de cand lucrez cu el, a crescut mult."

"Chiar el imi spunea 'Nu am mai vazut lucrurile astea pe care mi le arati tu acum'. Si asta dupa doar 3 zile de pregatire. BJ invata foarte repede. E un baiat tare bun. Daca el arunca lovituri asa cum l-am invatat, va castiga cu siguranta. "

Desi recunoaste ca nu stie nimic despre lupta la sol, Mayweather Sr. spune ca nu se va ajunge acolo,pentru ca el il invata pe Penn cu sa tina lupta in picioare si sa lupte cu eficienta.

Legendarul antrenor de box nu a avut deloc vorbe frumoase despre fostul antrenor de box al lui Penn, Freddy Roach.

"Pun pariu ca nu merge inapoi la Roach. A lucrat cu Freddy 'The Joke Coach' Roach si acum imi spune ca nu a vazut niciodata lucrurile pe care i le arat eu acum, asa ca ce va spune asta? Singrul lucru pe care Freddy il poate face mai bine decat mine e sa imi spele masina."

Confruntarea din 27 februarie cu Fitch va fi a doua lupta la categoria semi-mijlocie din cariera lui Penn, dupa ce a pierdut titlul categoriei usoare in fata lui Frankie Edgar si apoi a esuat in incercarea de a isi lua revansa. Fitch vine dupa cinci victorii consecutive si a declarat public intentia de a incheia lupta inainte de termen, dupa ce a fost criticat ca are prea multe victorii la decizie.

www.fightersonlymagazine.co.uk
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA