Natiunea MMA

BJ Penn lupta cu Jon Fitch la UFC 127, in luna februarie a anului viitor
22/11/2010

Tom Ngo - www.5thround.com

Jake Ellenberg urma sa lupte cu Jon Fitch la UFC 127. Din pacate pentru el, BJ Penn i-a furat locul, dupa ce l-a invins atat de usor pe Matt Hughes la UFC 123, in co-main eventul galei de sambata seara.

Dana White a facut acest anunt in fata a numerosi reporteri adunatia pentru conferinta de presa de dupa gala.

Desi a treia confruntare dintre Penn si Hughes a fost intampinata cu un entuziasm moderat de fanii MMA-ului, semi-mijlociii - sau cel putin Penn - au fost vedetele serii.

Fostul campion UFC a avut nevoie de doar 21 de secunde pentru a il trimite in lumea viselor pe membrul in UFC Hall of Fame. A fost o victorie extreme de necesara pentru Penn, dupa ce venea dupa doua infrangeri consecutive in fata lui Frankie Edgar, la categoriei usoara.

Desi Fitch are un palmares impresionant de 23-3, 13 dintre victoriile sale au survenit ca urmare a deciziei arbitrilor. Ultimele opt lupte ale acestuia au fost la puncte; le-a castigat pe toate, mai putin lupta cu campionul categoriei semi-mijlocii, Georges St Pierre, la UFC 87.

White nu a declarat ce planuri are pentru Ellenberg, care a fost scos din pozitia de posibil pretendent la titlu, desi nu a concurat sambata seara.

UFC 127 urmeaza sa aiba loc la Acer Arena, in Sydney, Australia, pe 26 februarie 2011.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA