Natiunea MMA

BAMMA incepe colaboarea cu International Mixed Martial Arts Federation
12/12/2014
Sambata trecuta, pe data de 6 decembrie, cea mai importanta promotie de MMA din Marea Birtanie, BAMMA, s-a alaturat numarului tot mai mare de organizatii profesioniste care colaboreaza cu afiliatii locali ai International Mixed Martial Arts Federation.

In Marea Britanie unde nu exista reguli impuse prin lege, BAMMA a devenit primul organizator de evenimente profesionale de MMA care colaboreaza in mod voluntar cu Federatia de Arte Martiale Mixte a Regatului Unit (UKMMAF).

Robbie Olivier, membru al consiliului UKMMAF, a fost prezent la operatiunea “shadow sanction” desfasurata la BAMMA 17 in Victoria Warehouse din Mancherster. CEO-ul IMMAF , Densign White a fost de asemenea prezent ca si spectator invitat.

“Shadow sanctioning”  fac parte din parteneriatul dintre UKMMAF si promotorii afiliati care lucreaza pentru independenta completa a sanctiunilor in 2015. Ea implica conlucrarea pentru a gasi bune practici si pentru promotori si pentru autoritati. Facand parte din acest demers, procesele evenimentelor sunt dezbatute independente, fara costuri in plus pentru promotor.

In comunicatul de presa al UKMMAF, membru al subcomitetului UKMMAF si arbitru al MMA , Mark Woodard a declarat: “Cred ca este minunat faptul ca UKMMAF se afla acum in pozitia de a putea incepe sa puna presiune pe protocoalele de testare, la crearea carora am muncit din greu. “Shadow sanctioning” intr-o gala precum cea de BAMMA va putea furniza celor de la UKMMAF feedback-ul care este absolut necesar pentru ca toate evimentele sa se desfasoare in cel mai profesionist mod cu putinta”.

In 2012 BAMMA a fost printre cei mai importanti promotori care au pus bazele consiliului consultativ medical Safe MMA din Marea Britanie, avand in echipa experti sportivi si medicali. Indeplinirea criteriilor Safe MMA este acum obligatorie pentru promotorii care lucrează cu UKMMAF.
Competitorii prezenti la BAMMA 17 au primit unda verde din partea Safe MMA pentru a pentru a concura inainte de eveniment.

Suspendarile din motive medicale pentru BAMMA 17 au fost prezentate celor de la Safe MMA dupa eveniment fiind apoi facute public. Sub reglementarile Safe MMA alti membri au cazut de acord sa nu foloseasca competitorii listati pe durata suspendarii acestora.

 Ulterior evenimentului cei de la UKMMAF trebuie sa pregateasca un raport pentru comitetul managerial al BAMMA.

Sura
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA