Natiunea MMA

BAMMA anunta oficial trei lupte pentru gala cu numarul 7: Valentino Petrescu e pe Tabelul Principal
29/06/2011

Promotia britanica BAMMA (British Association of Mixed Martial Arts) a anuntat trei lupte pentru gala cu numarul 7care va avea loc in 10 septembrie, la Birmingham.

Campionul categoriei usoare a BAMMA, Rob Sinclair, isi va apara pentru a doua oara titlul impotriva centurii negre in BJJ, Leonardo Santos. Castigatorul sezonului opt al The Ultimate Fighter, Efrain Escuderio va da piept cu Tim Radcliffe iar Matt Ewin il va intalni pe pretendentul la titlul diviziei mijlocii, Valentino Petrescu, un sportiv de origine romana care locuieste si se antreneaza acum in Anglia, ajutat de Horia Radulescu de la Academia de Lupta Ciprian Sora.

Campionul Rob Sinclair (10-2-0) a castigat titlul la BAMMA 2 si l-a aparat pentru prima data la BAMMA 3 in fata lui Daniel Weichsel - care a semnat recent un contract cu M-1 Global - in prima runda prin TKO.

Specialist in submisii, Leonardo Santos (9-3-0) a fost unul dintre cei mai decorati sportivi din BJJ in anii 2000, castigand numeroase titluri in acest domeniu. In capul listei poate fi specificata victoria sa din 2005 in fata lui George St Pierre, intr-un turneu de BJJ. Santos a trecut la MMA in 2006.

"Va fi o lupta foarte exploziva. Leo e un practicant de talie mondiala de BJJ, dar cand a luptat cu Jason Ball, a depasit la box pe un fost boxer. Rob Sinclair e unul dintre cei mai explozivi luptatori de la usoara pe care i-am vazut vre-o data. Fanii se astepata la focuri de artificii." a declarat matchmakerul BAMMA, Jude Samuel.

BAMMA 7 aduce promotia britanica pentru a treia oara in Brimingham. In mai 2010, BAMMA 3 de la LG Arena a fost ocazia cu care Tom Watson l-a invins pe Matt Horwich pentru titlul categoriei mijlocii, Mark Adams l-a invins pe Alan Omer pentru titlul categoriei pana iar Rob Sinclair si-a aparat cu succes titlul de la usoara in fata lui Daniel Weichel.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA