Natiunea MMA

B.J. Penn revine in UFC la inceputul anului viitor
22/11/2016  Ultimate Fighting Championship a anuntat ca “The Prodigy” va lupta in gala din 15 ianuarie 2017 impotriva lui Yair Rodriguez intr-un meci din limitele categoriei pana.
  Mexicanul este cel de-al patrulea adversar programat sa il infrunte pe Penn dupa ce acesta a decis sa revina in Octogon. Penn trebuia sa se bata cu Dennis Siver in UFC 196, apoi cu Cole Miller in UFC 199, respectiv, cu Ricardo Lamas in gala din 15 octombrie de la Manila, insa toate disputele au cazut rand pe rand din cauza unor accidentari ale sale ori ale oponentilor sau folosirii unor medicamente interzise.
  Oricum, Penn a pierdut toate meciurile de la revenirea in lumea MMA. Fostul detinator al centurilor de campion la categoriile semigrea si semimijlocie a fost invins de Nick Diaz, Rory MacDonald si Frankie Edgar. Practic, Penn (37 de ani, 12 victorii, 9 infrangeri si doua remize in UFC) nu a mai luptat din iulie 2014.
  De partea cealalta, Yair Rodriguez a castigat sezonul inaugural al The Ultimate Fighter din America Latina, fiind neinvins in UFC. “Chilito” a castigat toate cele 5 partide din promotie, ultimul succes repurtat insemnand o decizie impartita in fata lui Alex Caceres in gala din 6 august.
  Duelul dintre Penn si Rodriguez reprezinta evenimentul principal al UFC Fight Night 103 din 15 ianuarie 2017, de la Talking Stick Resort Arena din Phoenix. In programul galei sunt incluse, deocamdata, 7 meciuri.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA