Natiunea MMA

Au inceput Panamericanele de Brazilian Jiu Jitsu
26/03/2011Joi, 24 martie a marcat debutul celei mai tari competitii dedicate bjj-ului in America de Nord, evenimentul organizat in Los Angeles aliniind la start 2600 de participanti. Unii insa au fost lipsiti de sansa, fiind nevoiti sa renunte fara a concura macar un minut, din cauza unor accidentari de ultim moment.

Este si cazul lui Abmar Barbosa, a carui absenta este o pierdere importanta in cadrul unei divizii foarte disputate, cea a categoriei mijlocii. "Sunt iesit din joc, si in dubii pentru mondial. Am fost in tabara de pregatire a lui Robert Drysdale si nu am putut rezista durerilor din zona vintrei." a dezvaluit brazilianul celor de la GracieMag.

"M-am reintors deja in Brazilia, unde am fost supus unor teste medicale. Varianta de a avea hernie a cazut, dar voi mai face niste controale amanuntite pentru a afla cauzele acestei umflaturi. Le cer iertare tuturor, dar pot spune sincer ca nu lupt din cauza durerilor cumplite. Asigurarea mea medicala nu este valabila in SUA, asa ca am fost nevoit sa revin in Brazilia pentru a ma trata. Imi doresc sa fiu apt pentru Mondiale."

Panamericanele vor continua fara el, iar pentru cei interesati rezultatele vor fi publicate in timp real atat pe siteul www.IBJJF.org cat si la adresa http://graciemagpanjjen.wordpress.com/2011/03/24/ibjjf-releases-pan-2011-brackets/magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA