Natiunea MMA

Au fost desemnati antrenorii urmatorului sezon al The Ultimate Fighter
07/12/2011

Sfarsitul Sezonului 14 al The Ultimate Fighter a avut loc cu doar 72 de ore in urma, iar UFC a anuntat deja cine vor fi cei doi antrenori ai urmatoului sezon, care va fi primul transmis de canalul de televiziune FX.

Luptatorii de categorie cocos Urijah Faber si Dominick Cruz sunt cei care urmeaza sa ocupe pozitiile de antrenori ai celor doua echipe.

Ca un element interesant, fiecare lupta a celui de-al cinsprezecelea sezon va fi transmisa live vineri seara, iar in cadrul sau se va decinde cine va fi The Ultimate Fighter la categoria usoara si semi-mijlocie. In plus, durata acestuia a fost extinsa la treisprezece saptamani, iar perechile de luptatori care se vor intalni in cusca vor fi decise de catre voturile fanilor. Seria va debuta pe 9 martie 2012, cu un episod de doua ore.

Urijah Faber si Dominick Cruz urmeaza sa decida care este cel mai bun dintre ei la mijlocul anului, odata cu finalul sezonului. Faber a castigat prima lupta cu o sugrumare ghilotina rapida, iar Cruz si-a aparat centura la categoria cocos impotriva lui Urijah la inceputul acestui an.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA