Natiunea MMA

Au aparut mai multe detalii despre arestarea campionului semi-greilor UFC, Jon Jones
01/06/2012


Fotografia de la politie din momentul arestarii

Dupa ce Jon Jones, campionul en-titre de la semi-grea si noua stea a UFC-ului, a fost arestat pentru conducere sub influenta alcoolului, pe 19 mai, foarte putine detalii au fost facute publice despre acest incidenta.

Acum, raportul oficial al politiei a adus mai multe clarificari in aceasta cauza.

Se pare ca Jon Jones nu calatorea singur cand si-a "infasurat" Bentley-ul de 190.000$ in jurul unui stalp in Binghampton, New York.

Doua femei de 25 de ani - intre care nu s-a numarat logodnica sa Jessie Moses, cu are Jon are doua fete - au fost prezente in masina si au suferit rani nespecificate. Cele doua au fost tratate la un spital din apropiere. Nu se stie relatia pe care cele doua o aveau cu campionul UFC.

Cand politia a ajuns la fata locului, au observat cele doua airbaguri deschise ale masinii. Jon Jones parea incoerent in vorbire si nu foarte sigur pe picioare. Dupa ce a refuzat "politicos" sa se supuna alcool-testului, "Bones" a fost arestat pe loc sub suspiciunea de conducere sub influenta alcoolului.

El risca acum o pedeapsa de pana la 1 an inchisoare si o amenda de 1000$.

Jones e programat sa isi apere centura in fata lui Dan Henderson la UFC 151, pe 1 septembrie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA