Natiunea MMA

Aswin Balrak, fostul adversar al lui Daniel Ghita, arestat pentru posesia a 82kg de cocaina
28/11/2010

Horia Ciocan

Daniel Ghita a stat fata in fata cu un om care acum este in arestul politiei Olandeze. Ashwin Balrak, cel care l-a invins pe Daniel intr-o gala It's Showtime, imediat dupa ce romanul inregistrase cea mai rapida victorie intr-un Grand Prix al K-1, la Tokyo, a fost arestat ieri, conform unei stiri publicate de cotidianul olandez Telegraaf, alaturi de alti cinci complici.

Cei sase au fost surprinsi de politia olandeza in momentul in care incercau sa "lungeasca" nu mai putin de 82 de kilograme de cocaina, cu un praf alb neidentificat. Valoarea pe strada a acestei cantitati de droguri ar fi fost de aproximativ trei milioane de euro. In casa unde au fost arestati suspectii s-au mai descoperit si 1,4 milioane de euro cash.

Surprinzator este mai ales faptul ca pe langa o cariera destul de frumoasa in kickboxing, Aswin era si un avocat recunoscut pe plan local in Utrecht, orasul olandez unde avea deschis un birou.

Din pacate, aceasta situatie vine la scurt timp dupa ce Badr Hari a fost si el arestat pentru un incident violent din fata unui club de noapte, si nu mult dupa ce primarul Amsterdamului a declarat public ca doreste sa interzica galele profesioniste de lupta din cauza implicarii "lumii subterane" in acest domeniu.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA