Natiunea MMA

Astazi incepe un Seminar de Shidokan Boxing & Grappling la Piatra Neamt
30/09/2011

Takeda Club si Kamakura Dojo organizeaza incepand de astazi un seminar de Shido Boxing ( o combinatie de kyokushin karate, muay thai si grappling) la Sala Sporturilor Ceahlau (sectia de lupte) din Piatra Neamt.

Shido Boxingul a derivat din Shidokan, un stil de arte martiale traditionale japoneze. Primul seminar de acest fel a fost organizat in anul 2005, tot la Piatra Neamt. La initiativa lui Sensei Andi Neagu si Sensei Ionel Ionita, acest eveniment a ajuns la a saptea editie si va aduna impreuna sportivi din mai multe ramuri competitionale.

Programul seminarului de pregatire va incepe astazi la ora 19.30 cu shido boxing, va continua maine de la ora 11 cu shido grappling si se va incheia duminica de la ora 9 cu o sesiune de free-fight/sparring.

Costul participarii la acest eveniment este de numai 5 euro/persoana. Pot participa sportivi proveniti din orice alta arta martiala, si in special din knock down si full contact karate, care vor sa isi perfectioneze stilul si tehnica specifica.

Organizatorii pot fi contactati la telefon 0744.980.445.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA