Natiunea MMA

Artur Kyshenko vs Robert Cocco, confirmata pentru 4 februarie la Thai Boxe Mania, in Torino
11/11/2011

Cu o lupta impotriva lui Yodsaenklai Fairtex programata peste doar doua saptamani la Rumble of the Kings, in Stockholm, la programul lui Artur Kyshenko s-a mai adaugat inca o confruntare. El va lupta pe 4 februarie 2012 in gala Thai Boxe Mania din Torino, Italia, in Main Eventul unei gala care l-a avut pe afisul de anul trecut pe campionul K-1 MAX, Giorgio Petosyan. Adversarul sau va fi Roberto Cocco, unul dintre cei mai titrati luptatori italieni ai momentului.

Cocco a luptat in ultimele doua gale ale Muay Thai Premier League, dar rezultatele lui sunt sub asteptari, el pierzand ambele confruntari, ultima acum cateva zile in Haga, prin KO chiar. Un amanunt interesant al acestei lupte este faptul ca Roberto lupta in general la 82kg, in timp ce Artur e in general intre 70kg si maxim 74kg (la lupta cu Nieky Holzken). Chiar si confruntarea cu Yod Fairtex se va tine la categoria 72.6kg.

Inca nu se stie divizia de greutate unde cei doi se vor intalni, dar e posibil sa fie undeva in jurul a 77kg. Desi Artur e clar favorit in aceasta lupta, ea se va avea loc intr-o zona de greutate pe care sportivul ucrainian nu a testato inca, iar surprizele pot veni exact din acest motiv.

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA