Natiunea MMA

Artem Levin se retrage din lupta cu Joe Schilling de la GLORY 24
08/09/2015Mult asteptata revansa dintre Campionul categoriei mijlocii Artem "The Lion" Levin si eternul sau rival Joe "StitchEm Up" Schilling va ramane deocamdata doar in mintile si inimile fanilor. Artem a fost nevoit sa se retraga din aceasta confruntare dupa ce a suferit o accidentare importanta la un cot, in timpul antrenamentelor.

Promotia GLORY a fost nevoita sa se adapteze la aceasta stare de fapt si l-a inlocuit pe Levin in Main Eventul GLORY 24 cu sportivul clasat pe locul 3 in randul diviziei mijlocii, Jason "Psycho" Wilnis, din Olanda.

"Desi ne pare rau pentru retragerea Campionului nostru si ii dorim o refacere rapida, am reusit sa refacem o confruntare interesanta intre doi dintre cei mai buni mijlocii din lume" a spus CEO-ul GLORY, Jon Franklin. "Asta spune multe despre talentul sportivilor nostri iar Jason Wilnis a facut pasul inainte fara ezitare."

"A treia lupta dintre Levin si Schilling va avea loc la un moment dat sub bannerul GLORY, dar chiar si asa GLORY 24 ramane o gala de mare interes."

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA