Natiunea MMA

Arnaud Lepont vs Eddie Ng, la ONE FC 8: "Kings and Champions"
15/02/2013

O lupta intre Arnaud Lepont si Eddie NG,  ambii de la categoria usoara, va avea loc la ONE FC 8 “Regi si Campioni”.

Oficialii de la One FC au anuntat recent rezervarea luptei, care precede ca importanta main eventul serii, lupta dintre Kotetsu Boku si Synya Aoki. One FC 8 va avea loc pe data de 5 Aprilie in Singapore Indoor Stadium si va fi difuzat in direct pe Star Sports din Asia. Fanii din intreaga lume vor putea vizualiza card-ul live al evenimentului platind US$9.99 pe www.onefc.livesport.tv.

Lepont, 32, si-a vazut seria de 6 victorii consecutive incheiata in cea mai recenta aparitie in lupta, cand Frenchman a fost dominat de campionul Dream Shinya Aoki. “Tobikan Judan” nu a pierdut timpul cand l-a infrant pe Lepont in Octombrie, in cadrul One FC 6, trimitandu-l in lumea viselor timp de 85 de secunde.

Intre timp, Ng va intra in lupta cu Lepont. Reprezentant Evolve MMA Hong Kong, invins o singura data la categoria usoara, si-a facut debutul in One FC in 2011, castigand cu un knockout in 45 de secunde impotriva lui Chunbo Yuan. Ng s-a intors in cusca de la One FC 3 in Martie anul trecut, oprindu-l pe Jian Kai Chee in doar 43 de secunde la “Razboiul Leilor”.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA