Natiunea MMA

Arlovski vs. Barnett, cap de afis al primei gale UFC din Germania
02/06/2016
Meciul dintre veteranii Andrei Arlovski si Josh Barnett reprezinta principala atractie a debutului Ultimate Fighting Championship in Germania. Lupta dintre cei doi colosi va fi gazduita, pe 3 septembrie, de Barclaycard Arena din Hamburg.

2016 nu s-a dovedit, cel putin pana acum, un an prea norocos pentru niciunul dintre cei doi combatanti.

Andrei Arlovski nu cunoscuse infrangerea din mai 2013 (adunase 6 victorii consecutive), insa anul acesta s-a recunoscut batut de doua ori. Dupa ce, in gala UFC 195 din 2 ianuarie, de la Las Vegas, a fost naucit dupa doar 54 de secunde de Stipe Miocic, The Pit Bull s-a inclinat, in 8 mai, la Rotterdam, in runda a doua, si in fata lui Alistair Overeem.

Acum, bielorusul de 37 de ani (palmares 25-12) are sansa sa se reabiliteze in fata unui luptator care nu a concurat decat sporadic in ultimii ani. In varsta de 38 de ani, Josh Barnett (palmares 34-8) n-a disputat decat doua intalniri din 2014 incoace. In septembrie anul trecut, The Warmaster s-a impus, la Saitama (Japonia) in fata lui Roy Nelson, dar a fost adus cu picioarele (si nu numai!) la pamant de Ben Rothwell, in gala de la finele lui ianuarie, de la New Jersey.

Curios este ca, in ciuda vastei lor experiente, cei doi oponenti nu s-au intalnit niciodata pana acum. E adevarat ca o astfel de confruntare era antamata initial, in 2009, la  Affliction "Day of Reckoning" de la Anaheim, California, dar atunci Arlovski a fost facut KO de Fedor Emelianenko, in timp ce Barnett l-a invins pe olandezul Gilbert Yvel.

Asadar, meciul in premiera de la Hamburg dintre Andrei Arlovski si Josh Barnett este programat sa se deruleze in 5 runde.

In cadrul aceleiasi gale din marele port german va avea loc si o foarte atractiva confruntare la categoria semigrea, in care americanul Ryan Darth Bader il va avea adversar pe suedezul de origine albaneza Ilir The Sladgehammer Latifi.

Victor Corbea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA