Natiunea MMA

Arbitru de la microfon
10/01/2018


  Legendarul John McCarthy va deveni comentator. Promotia Bellator a anuntat ca “Big” va face parte din echipa de specialisti MMA a retelei de televiziune Paramount. McCarthy va debuta chiar sambata, 20 ianuarie, cu ocazia galei Bellator 192 de la Inglewood, California (Statele Unite ale Americii).
  Practic, este vorba de o rebranduire pentru ca noua echipa Paramount este construita pe osatura Spike TV. Toata lumea se asteapta ca, odata cu cooptarea lui “Big” la microfon, limbajul MMA sa fie mai usor de inteles si receptat de public.
  “Le sunt recunoscator celor de la Bellator pentru oportunitatea oferita. Este greu sa parasesc domeniul in care am lucrat atata timp, dar sper sa pot satisface asteptarile celor din jur”, a declarat “Big” John McCarthy, care va face echipa cu o alta celebritate, Chael Sonnen, aflat inca in activitate.
  Fost ofiter de politie in Los Angeles si elev al lui Rorion Gracie, McCarthy a debutat ca arbitru in cusca in 1994 si de atunci a condus nenumarate confruntari la cel mai inalt nivel. Mai mult, este fondatorul programului  "C.O.M.M.A.N.D.", care pregateste si promoveaza tinerele sperante in arbitraj.
  Asadar, prima misiune a lui “Big” e sambata, cand este programat si duelul pentru titlul de la categoria semimijlocie intre campionul Douglas Lima și Rory MacDonald. De asemenea, pe cardul principal al galei figureaza si disputa din deschidere, contand pentru Marele Premiu Bellator la categoria grea, dintre Quinton "Rampage" Jackson si colegul de serviciu al lui McCarthy, Chael Sonnen.

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA