Natiunea MMA

Arbitri oficiali ai FRAMC la Cupa ARMURA 2015 de la Tirgu Mures
14/09/2015Federatia Romana de Arte Martiale de contact, prin amabilitatea directorului Departamentului Allstyles, Ciprian Sora va delega o serie de opt arbitrii oficiali pentru a juriza luptele din cadrul Editiei a doua a Cupei ARMURA la kickbox.

"A fost o decizie inteleapta din partea organizatorilor sa ne solicite ajutoru in aceasta privinta. Arbitrii nostri sunt pregatiti special pentru jurizarea luptelor, au fost certificati oficial de catre Federatia noastra si sunt pregatiti sa puna in aplicare regulamentele oficiale de concurs" a declarat pentru Natiunea MMA Ciprian Sora.

Cei opt vor arbitra suprafata dedicata kicklight-ului pentru copii si juniori mici (pana la 16 ani) si ringul de K-1 pe care urmeaza sa intre juniorii mari(16-18 ani) si seniorii in cadrul evenimentului pus in scena de ARMURA la Tirgu Mures.

"Ne dorim o competitie cat mai corecta, pentru toti participantii. Am ales sa solicitam sprijinul Departamentului Allstyles din cardul FRAMC pentru a asigura impartialitatea tuturor luptelor pe care le vom organiza in cadrul cupei noastre. Ii multumesc domnului Ciprian Sora pentru amabilitate si pentru deschiderea pe care a manifestato fata de noi" a declarat Horia Ciocan, brand managerul ARMURA.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA