Natiunea MMA

Antonio Silva: "Cea mai mare slabiciune a lui Fedor e in lupta la sol"
15/01/2011

Desi Fedor Emelianenko a pierdut in fata lui Fabricio Werdum in luna iunie, Antonio Silva in considera in continuare cel mai bun luptator de MMA de la categoria grea din lume. Dar asta nu inseamna ca el nu va incerca sa foloseasca invatamintele transmise de conationalul sau cand il va intalni, pe 12 februarie pe "Ultimul Imparat" in cadrul Grand Prixului Categoriei Grele a Strikeforce.

"Lucrul pe care il am in minte este: Werdum a aratat lumii lipsurile lui Fedor la sol. Cea mai mare salbiciune a lui este in lupta la sol" a declarat brazilianul in conferinta de presa de promovare a galei din New Jersey.

"E greu de definit cum va fi lupta. Am sa ma las purtat de valuri, si daca lupta e buna pentru mine in picioare, am sa raman in picioare. Fedor e un luptator complet. Eu sunt un luptator complet. Am sa profit de orice imi ofera lupta."

Un factor care ar putea sa incline balanta in favoarea lui este dimensiunea, el depasindu-l pe Fedor atat la inaltime cat si la greutate.

"Am sa incerc sa profit de greutatea mea. Daca am sa lovesc in anumite locuri, cred ca are sa o simta" a spus Silva.

Fedor Emelianenko a luptat insa nu o data cu adversari mult mai mari decat el, iar raspunsul lui pentru declaratiile unor sportivi si specialisti legat de posibilele scapari in tehnica sa a fost unul caracteristic.

"Nu conteaza pentru mine. Ce trebuie sa se intample se va intampla. Pot sa lupt oricum. Nu o data lumea s-a uitat la mine si a incercat sa imi identifice punctele bune si rele. Dar daca cred ca mi-au gasit punctul slab, sa ii lasam sa incerce sa profite de asta."

www.sherdog.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA