Natiunea MMA

Antonio Rogerio Nogueira vs Rich Franklin, retrasa de pe fight-cardul galei UFC 133
18/07/2011UFC 133 a devenit una dintre galele cele mai bantuite de accidentari in ultima vreme.

Antonio Rogerio Nogueira a fost nevoit sa renunte la lupta cu Rich Franklin datorita unei accidentari. Promotia americana a mai confirmat si retragere lui Franklin de pe fight-card, datorita timpului prea scurt pentru a ii gasi un adversar.

Noguera vs Franklin urma sa fie co-main eventul galei din 6 august, in Philadelphia, dar se pare ca nu s-a reusit gasirea unui oponent pe masura. In locul lor, pozitia va fi ocupata de confruntarea dintre Vitor Belfort si Yoshihiro Akiyama.

Avand in vedere aceasta modificare, confruntarea dintre Dennis Hallman si Brain Ebersole, care au impreuna un foarte impresionant numar de victorii, 129, a fost ridicata de pe tabelul preliminar in zona televizata prin pay-per-view.

Initial, Main Eventul serii trebuia sa fie confruntarea dintre Jon Jones si Rashad Evans, dar campionul categoriei semi-grele a fost si el fortat sa se retraga in urma unei accidentari la mana.Inlocuitorul lui a fost ales Phil Davis, dar si acesta a fost obligat sa renunte in urma unei accidentari, chiar saptamana trecute, si a fost inlocuit de catre Tito Ortiz.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA