Natiunea MMA

Antonio Rodrigo Nogueira scapa fara operatie la bratul fracturat de Frank Mir
14/12/2011

Desi a avut mana rupta intr-o maniera groaznica la UFC 140, de catre adversarul sau Frank Mir, Antonio Rodrigo Nogueira nu va trebuie sa fie operat pentru refacere.

"Raportul doctorului: nu e nevoie de operatie pentru Big Nog" a scris promotia americana pe contul de Twitter. "Va avea o proteza de plastic ajustabila. Doctorul Itamura crede ca Big Nog va reveni in Octogon in maxim 9 luni."

Se pare ca superstarul brazilian va fi acceptat inapoi in randul sportivilor organizatiei americane - daca e sa ne luam dupa citatul de mai sus - dar presedintele UFC nu era la fel de convins la conferinta de presa de dupa gala de sambata seara.

"Stiu ca va fi suparat pe mine, dar nu conteaza" a spus atunci White. "Din pacate, sau din fericire, eu sunt cel care ia deciziile legate de luptele din UFC. Big Nog e un baiat foarte de treaba, pe care il respect mult. Asa ca va trebui sa stau de vorba cu el. Nu vreau sa il vad ranit, nici pe el si nici pe altcineva."

Nogueira are un palmares impresionant de 33-7-1, si a detinut titlurile interim ale PRIDE si UFC.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA