Natiunea MMA

Antonio "Bigfoot" Silva are "cateva dubii" despre problemele medicale ale lui Lesnar
18/05/2011

Saptamana trecuta, fostul campion al greilor din UFC, Brock Lesnar, a dezvaluit noi probleme medicale - o infectie cu diverticulita - care l-au fortat sa se retraga din confruntarea pe care o avea programata cu Junior dos Santos. La doar cateva minute dupa anunt, Roy Nelson s-a laudat pe Twitter ca el a prezis cu mult timp in urma ca Lesnar nu va urca in ring impotriva brazilianului.

Acum, luptatorul Strikeforce, Antonio "Bigfoot" Silva pune la indoiala boala misterioasa care l-a pus din nou pe tusa pe fostul superstar al WWE.

"Nu vreau sa judec pe nimeni, si sper ca nu e o problema mare de sanatate pentru Lesnar, dar am cateva dubii" a spus Silva intr-un interviu recent. "La baiatul asta nu ii place sa fie lovit. In ultimele sale lupte a fost pus in pozitia fetusului atat de catre Shane Carwin, cat si de catre Cain Velasquez, un lucrul umilitor pentru orice luptator."

"Cred ca s-a retras intentionat din lupta cu Cigano, care e un striker foarte bun si un oponent foarte dificil pentru cineva caruia nu ii place sa fie lovit."

Lesnar s-a vindecat "miraculos" de diverticulita in ianuarie 2010. Desi acum are probleme mai importante pe care trebuie sa le rezolve, luptatorul de 33 de ani a promis sa revina in Octogon.

Silva, pe de alta parte, asteapta cu nerabdare ca Alistair Overeem si Fabricio Werdum sa lupte pe 18 iunie. Castigatorul va urma sa dea piept cu Bigfoot in semi-finalele Strikeforce Heavyweight Grand Prix.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA