Natiunea MMA

Anthony Pettis vs. Josh Thomson noul Main Event al UFC on FOX 9
17/09/2013Nu a durat foarte mult pana UFC a gasit un nou main event pentru gala cu numarul 9 de pe canalul FOX.

La putin timp dupa ce TJ Grant s-a retras din show-ul ce va avea loc in 14 Decembrie datorita unor probleme de sanatate, oficialii UFC au anuntat ca fostul campion Strikeforce Josh Thomson va intra in confruntare cu Anthony Pettis, detinatorul titlului UFC de la categoria usoare. Noua lupta a fost anuntata prin intermediul show-ului “Fox Sports Live” de pe Fox Sports.

Thomson (20-5, 1 NC) a ramas in memoria noastra cu victoria asupra campionului Strikeforce Gilbert Melendez. La 34 de ani, “The Punk” a avut o intoarcere exploziva in UFC , infrangandu-l pe Nate Diaz cu un knockout brutal in confruntarea avuta in Aprilie.

Pettis (17-2), a castigat lupta cu Benson Henderson in UFC 164.

UFC de pe FOX 9 va avea loc in 14 Decembrie 2013, la Sleep Train Arena din Sacramento, California. In co-main-event va fi confruntarea de la categoria cocos intre Urijah Faber si Michael McDonald. Aceasta este a doua lupta confirmata pana acum.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA