Natiunea MMA

Anthony Pettis s-a accidentat; Johnson vs Benavidez e noul Main Event al UFC on FOX 9
12/11/2013Lupta pentru titlul categoriei usoare a UFC intre Anthony Pettis si Josh Thomson, care trebuia sa tina capul de afis al UFC on FOX 9 a fost amanata.

O accidentare sta la baza retragerii campionului Pettis din prima lupta in care trebuia sa isi apere centura castigata pe 31 august, cand l-a submis pe Benson Henderson cu un armbar in prima runda a confruntarii din cadrul galei UFC 164. Ca rezultat, Demetrious Johnson vs Joseph Benavidez contand pentru titlul diviziei musca, programata initial pentru TUF 18 Finale din 30 noiembrie, va deveni acum Main Eventul galei din 14 decembrie. Pentru a compensa aceasta mutare, finala sezonului 18 al The Ultimate Fighter va avea drept cap de afis confruntarea dintre Gray Maynard si Nate Diaz.

UFC on FOX 9 are loc la Sleep Train Arena in Sacramento, California si are pe fight-card, printre altele, o lupta la categorie cocos intre favoritul local Urijah Faber si Michael McDonald si o confruntare la divizia semi-mijlocie intre Carlos Condit si Matt Brown.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA