Natiunea MMA

Anthony Pettis in recuperare 2 luni; urmatoarele doua lupte sunt deja programate pentru el
05/09/2013Anthony Pettis se va recupera timp de 7-8 saptamani si e posibil ca in urma unei eventuale victorii asupra lui TJ Grant sa il infrunte pe Jose Aldo.

Anthony Pettis a evitat din nou operatia la genunchi. In editia de marti a ESPN SportsCenter, presedintele UFC Dana White a dezvaluit ca Pettis a suferit o entorsa de gradul 2 in timpul luptei de sambata cu Benson Henderson.

White a fost bucuros sa ne spuna ca Pettis nu va fi nevoit sa fie operat, dar totusi va trebui sa stea 7-8 saptamani pentru recuperare.

De asemenea Pettis isi va apara titlul in fata lui TJ Grant cand se va insanatosi. Referitor la dorinta lui Pettis de a lupta cu Jose Aldo, White a spus ca dupa o eventuala victorie asupra lui Grant, e posibil ca dorinta sa i se indeplineasca.

Inca nu se stie daca acea presupusa confruntare va avea loc la categoria pana sau la categoria usoara, si nici data la care Pettis isi va apara titlul, deoarece depinde de cum i se va recupera genunchiul.

Rezultatele RMN-ului au fost bune, astfel Pettis si White nu mai sunt ingrijorati.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA