Natiunea MMA

Anthony Johnson vs Mike Kyle, Main Eventul World Series of Fighting 5 din Atlantic City
17/07/2013O confruntare la categoria semigrea intre Anthony Johnson si Mike Kyle va fi capul de afis pentru cel de-al 5-lea eveniment World Series of Fighting.

WSOF 5 va avea loc in 14 Septembrie la Revel Resort and Casino in Atlantic City, N.J. Main cardul serii va fi difuzat live pe NBC Sports Network incepand cu orele 21 ET/ 18 PT., iar preliminariile vor fi difuzate live pe WSOF.com la 6:30 ET/3:30 PT. In urmatoarele saptamani se vor anunta mai multe lupte.

Johnson, fost luptator la categoria mijlocie, care a avut un record de 7-4 in UFC, el reusind 5 victorii consecutive pana in prezent. In ultimul timp, “Rumble” a castigat la decizie impotriva lui Andrei Arlovski in evenimentul WSOF 2 din Martie. El a obtinut 10 din cele 15 victorii prin knockout.

Pe de alta parte, Kyle l-a infrant pe Travis Wiuff in 21 de secunde in evenimentul CFA 11 din 24 Mai. Inainte de asta, reprezentantul Academiei Americane de Kickboxing a fost infrant prin submisie de Gegard Mousasi in prima runda a cardului final Strikeforce din Ianuarie. 16 din cele 20 de victorii ale sale au fost fie prin knockout fie prin submisie.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA