Natiunea MMA

Anthony Johnson vrea sa revina in Octogon in luna august
03/07/2015Pentru Anthony Johnson nu exista o modalitate mai buna de a trece peste o infrangere devastatoare decat sa revina cat de repede se poate in lupta.

Iar asta e exact ce planuieste el sa faca dupa ce a trebuit sa se recunoasca invins in fata lui Daniel Cormier la UFC 187, atunci cand a si pierdut titlul diviziei semi-grele a UFC, in runda a treia a confruntarii.

Aceasta infrangere a pus capat si unei serii de noua victorii consecutive in cariera lui Johnson.

Conform unor date facute publice in cadrul showului UFC Tonight, Johnson vrea sa revina in Octogon in luna august. Se pare insa ca sunt probleme in gasirea unui adversar pentru el.

In acest moment, cel mai potrivit adversar pentru el ar fi Alexander Gustafsson, dar suedezul are deja programata sansa sa de a cuceri titlul, printr-o lupta cu actualul detinator al centurii, Cormier. Glover Teixeira, un alt adversar potrivit, are si el programata o lupta cu Ovince St-Preux la UFC Fight Night 73 in luna august.

Singura varianta viabila pentru el ar ramane Ryan Bader, dar acesta vrea o lupta cu colegul de antrenament al lui Anthony Johnson , Rashad Evans, la UFC 192. Cu alte cuvinte, daca "Rumble" nu accepta un adversar mai slab cotat in divizia semi-grea, e posibil sa astepte mai mult decat pana in luna august pentru revenirea in UFC.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA