Natiunea MMA

Andy Souwer si Henry van Opstal pe fight-cardul K-1 World MAX Final 16
09/08/2013Organizatia K-1 face, la doar cate zile de la anuntata semnare a unui contract cu Buakaw, inca o dezvaluire importanta: Andy Souwer va lua si el parte la gala K-1 World MAX Final 16 din 14 septembrie, in Mallorca.

Din pacate nu s-a mai spus nimic despre Mike Zambidis, un alt luptator de top despre care se zvonea in mediile de specialitate ca ar putea lua parte la aceeasi gala.

Participarea lui Souwer si Buakaw ridica insa foarte sus stacheta evenimentului din Mallorca, si chiar a intregului World MAX din acest an.

Pe langa aceste doua nume mari, oficialii K-1 au confirmat si participarea lui Henry van Opstal, una dintre stelele in devenirea ale kickboxului profesionist mondial. El este ce care a luptat in finala din 2013 a Shoot Boxing S-Cup, unde a fost nevoit sa se recunoasca invins de catre Souwer.

Fight-cardul complet al galei nu a fost confirmat inca, dar deja se anuntat o seara plina de actiune, iar K-1 promite sa ne mai faca si alte surprize de proportii in viitorul apropiat.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA