Natiunea MMA

Andy Souwer revine in forta la Shootboxing, impotriva lui Hinata
20/09/2010

Fraser Coffeen - www.headkicklegend.com

Main Eventul galei Shootboxing: Ishin 4 nu a venit fara partea lui de istorie. Pe de o parte l-am avut pe Andy Souwer, actualul campion al Shootboxing S-Cup si dublu campion al K-1 MAX. In mod normal un luptator foarte activ, Souwer nu a mai luptat de opt luni de zile din cauza unei accidentari la ochi. Pe de alta parte l-am avut pe Hinata, un oponent clar surclasat de experienta si palmaresul lui Andy, dar care venea dupa una dintre cele mai mari surprize din lumea kickboxului in acest an, victoria in fata lui Artur Kyshenko. Daca la asta daugam faptul ca participarea la aceasta gala i-a costat pe amandoi luptatorii sansa de a participa la gala K-1 MAX Final 16 din 3 octombrie, avem imaginea completa a unei confruntari dramatice.

Rezultatul a fost o dominare totala a lui Andy Souwer, care ne-a reamintit de ce este unul dintre cei mai buni din lume. In doar 48 de secunde, Souwer a inchis o sugrumare dorsala din picioare, permisa in regulamentele Shootboxing, si a pus capat luptei. Cu aceasta victorie, Souwer s-a pozitionat din nou ca principal favorit la castigarea S-Cup de anul aceasta.

Unul dintre cei care va incerca sa isi testeze aptitudinile in fata lui Souwer la S-Cup va fi starul local Hiroki Shishido, care a reusit o serie de rezultate foarte bune anul acesta. Cu toate astea, drumul sau spre S-Cup a luat o turnura neplacuta in acest weekend, deoarece a fost invins dupa extra-round de catre Miloud El Geubli.

Cel mai urmarit prospect din Shootboxing, Takaaki Umeno l-a invins prin TKO in runda a doua pe Satoshi SUzuki, iar campionul Turneului Young Caesar, Ryuya Kusakabe l-a invins pe Phantom Shinya prin KO in runda a treia, castigand astfel titlul categoriei -53kg a Shootboxing.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA