Natiunea MMA

Andy Souwer - inlocuit de Christopher Mena in a 8-a finala K-1 Max
18/12/2013Datorita unor evenimente neprevazute, Andy Souwer si Enriko Kehl au fost nevoiti sa se retraga din finala evenimentului K-1 ce va avea loc pe 28 Decembrie in Foshan, China.

Souwer sufera de apendicita, si a fost internat de urgent pentru a remedia aceasta problema, fapt care nu ii va permite sa participe la evenimentul din China.  Weekendul trecut Enriko Kehl s-a confruntat cu Buakaw Banchamek, iar in urma acestei lupte, Enriko s-a ales cu o rana la nivelul capului, fiind sanse minime sa se vindece pena in 28 Decembrie.

In consecinta, o confruntare intre cei doi nu va avea loc, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne pierdem speranta unui eveniment reusit. K-1 s-a pregatit pentru astfel de situatie, avandu-I in plan secund pe Shane Campbell, care il va infrunta pe Christopher Mena. Aceasta miscare il lasa pe Maximo Suarez fara oponent, dar e posibil sa fie Enriko Kehl cu conditia ca medicii sa ii dea acestuia acceptul pentru revenirea in ring.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA