Natiunea MMA

Andy Ristie vs Robin van Roosmalen, confirmata oficial pentru GLORY 20 Dubai
09/02/2015Dupa prestatia spectaculoasa a lui Andy Ristie din gala GLORY 19, oficialii organizatiei au confirmat lupta pentru titlul cu actualul detinator al centurii, un alt sportiv olandez Robin van Roosmalen.

Gazda acestui eveniment va fi gala cu numarul 20, programata pe 3 apilie in Dubai.

Ristie a trecut lejer de dificilul Steve Moxon, un lucrul care l-a facut pe Cor Hemmers, match-makerul GLORY, sa confirme imediat sansa pe care o va primi acesta de a il provoca pe campion.

Cei doi s-au mai intalnit la GLORY 12, in Finala Turneului Categoriei Usoare. Ristie reusise surpriza turneului, facandu-l KO pe legendarul Giorgio Petrosyan, iar Roosmalen nu a fost nici el pe masura tenacitatii acestuia, dar finala cu Davit Kiria - una dintre cele mai disputate lupte din istoria kickboxului profesionist - nu a mers conform planului.

Acum Andy va incerca din nou sa duca acasa mult ravnita centura.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA