Natiunea MMA

Andrew Tate e gata sa parieze 1000 de Euro ca il va invinge pe Parparyan in 12 mai
11/04/2012

Andrew Tate va fi adversarul lui Sahak Parparyn in Main Eventul galei It's Showtime 56 din Kortrijk, Belgia. Convins de forma sa foarte buna, si de nivelul sau ridicat de tehnicitate, Andrew a declarat zilele trecute ca e gata sa parieze 1000 de euro pe victoria sa in fata actualului campion al categoriei 85kg a organizatiei olandeze.

Parparyan, considerat de multi fani si experti drept cel mai bun kickboxer din lume la aceasta divizie de greutate, nu s-a lasat impresionat de "oferta" lui Tate, si a contracarat cu varianta lui proprie, ridicand mult miza acestei lupte.

"Sunt gata sa pariez cu Andrew Tate pe intreaga mea bursa, pentru ca sunt sigur ca am sa il inving" a raspuns Campionul.

Neimpresionat de seria de18 victorii consecutive reusite de adversarul sau, Sahak da un pronostic foarte optimist pentru lupta din luna mai.

"Ar trebui sa fie bucuros daca supravietuieste 5 runde cu mine. Si daca o face, va avea nevoie de o vizita la spital, si va trebui sa manance printr-un pai. In plus, dupa ce lupta cu mine, nu va mai putea sa mearga pentru o vreme. "

"Andrew Tate nu a luptat pana acum decat cu conserve. E vremea sa invete diferenta dintre a lupta cu un campion si a lupta cu un prichindel."

Pe 12 mai vom vedea mai bine care dintre cei doi a avut dreptate. Chiar daca nu cred ca vre-unul dintre ei sa respecte pariul facut.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA