Natiunea MMA

Andrei Arlovski vs Mike Kyle, noul Main Event al WSOF 5
09/08/2013Problema accidentarilor la antrenament a inceput sa afecteze si World Series of Fighting.

Main Eventul WSOF 5 Anthony Johnson vs Mike Kyle nu va mai avea loc, din cauza accidentarii suferite de primul dintre ei in timpul pregatirii. Locul sau va fi luat de catre fostul detinator al centurii UFC, Andrei Arlovski. Lupta se va desfasura acum la categoria grea, si va fi gazduita de Atlantic City, New Jersey.

Johnson este ultimul om care l-a invins pe Arlovski la decizie in luna martie, in cadrul galei WSOF 2. Infrangerea a pus capat unei serii de cinci victorii consecutive pentru Andrei, care nu a mai lupta de la acel moment.

Dupa ce se gandea serios la retragere in urma infrangerii suferite in fata lui Gegard Mousasi in luna ianuarie, Kyle l-a facut KO pe Travis Wiuff in doar 21 intr-o alta gala din mai.

WSOF 5 are loc la Revel Resort & Casino, in timp ce gala cu numarul patru din istoria organizatiei are loc in aceasta sambata seara in Ontario, California si va avea ca Main Event confruntarea dintre Tyrone Spong si Angel de Anda.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA