Natiunea MMA

Andrei Arlovski vs Anthony Johnson, Main Eventul galei World Series of Fighting 2
07/02/2013

World Series Of Fighting nu doar ca au un nou contract pe 3 ani cu NBC Sport dar vor avea inca un eveniment anuntat pentru luna martie, cu un Main Event destul de interesant. Fostul campion la categorie grea din UFC, Andrei Arlovski, il va infrunta in evenimentul principal pe Anthony Johnson. Aceasta lupta va fi organizata la categoria grea, o premiera pentru Johnson.

Arlovski, 34, a avut palmaresul de 4-0-1 in ultimele cinci lupte, care includ victorii asupra lui Travis Fulton, Ray Lopez si Knockout-ul din prima runda asupra lui Devin Cole la inaugurarea evenimentului WSOF  din Noiembrie 2012. Inainte de aceste victorii, Arlovski a pierdut patru meciuri consecutive in organizatia Strikeforce, culminand cu knockout-ul primit din partea lui Sergei Kharitonov in Februarie 2011. In total are 19-9-1 in cariera din MMA.

Johnson, 28, este la a patra lupta castigata consecutiv de cand a pierdut in fata lui Vitor Belfort in luna Ianuarie 2012. De atunci i-a mai infrant pe David Branch, pe Esteves Jones si pe Jared Rosholt. De asemenea l-a facut Knockout pe D.J.Linderman la inaugurarea evenimentului WSOF din luna Noiembrie. Aceasta lupta care va urma intre el si Arlovski va fi prima in limitele categoriei grea pentru Johnson. El e acum la 14-4 in cariera profesionista.

Al doilea eveniment WSOF este planificat pentru data de 23 Martie de la ora 10 p.m. in New Jersey, mai exact la Revel Sports & Casino din Atlantic City.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA