Natiunea MMA

Andrei Arlovski va lupta cu Ray Lopez în debutul său în ProElite
29/07/2011

 
Fostul campion UFC, Andrei Arlovski se va confrunta cu Ray Lopez în debutul său din promoția ProElite pe 27 august, în Hawaii.

Arlovski, care are un palmares de 15-9 speră să își revină după o serie de patru înfrângeri. El nu a mai câștigat din octombrie 2008 când l-a învins prin KO pe Roy Nelson. De atunci, el a pierdut lupte cu Fedor Emelianenko, Brett Rogers, Antonio Silva și Serghei Kharitonov. Trei dintre cele patru înfrângeri au venit prin KO sau TKO.

El va încerca să își revină împotriva lui Lopez, un luptător din Michigan cu un palmares de 5-2, care vine după o victorie de 75 de secunde prin TKO. Lopez a câștigat patru din  ultimele sale cinci lupte. La cei 24 de ani, el are de asemenea experiență în box, cu un palamres de 3-4 în șapte lupte.

Showul ProElite de pe 27 august are loc la Blaisdell Neil Arena din Honolulu, și ne oferă de asemenea un meci la categoria mijlocie intre Kendall Grove si Joe Riggs, precum și debutul lui Reagan Penn în MMA, fratele mai mic al lui BJ Penn.
 magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA