Natiunea MMA

Andrei Arlovski si Jens Pulver, pe fight-cardul galei ONE FC 5
15/07/2012

Gala cu numarul 5 din istoria organizatiei asiatice ONE FC incepe sa prinda contur. Iar luptatorii pe care urmeaza sa ii vedem la lucru pe 31 august in Manila sunt de cel mai inalt calibru.

Dupa ce mai multi fosti campioni ai DREAM si URCC au fost deja confirmati ca prezenti la aceasta gala, au aparut deja informatii din mai multe surse ca si veteranii UFC Andrei Arlovski si Jens Pulver isi vor face aparitia in cusca rotunda a celei mai mari promotii din Asia.

Inca nu se stie cine vor fi oponentii pentru cei doi.

Dupa infrangeri consecutive in fata lui Fedor Emelianenko, Sergei Kharitonov si Antonio Silva, Arlovski a reusit sa revina la victorie, obtinand doua succese consecutive in galele Pro-Elite.

Pulver a concurat la mai multe categorii de greutate in cariera sa, iar in ultimul timp el a putut fi urmarit la divizia musca. Ultima sa aparitie in lupta a fost in Texas, in luna aprilie, cand a castigat decizia unanima a arbitrilor judecatori.

Cei doi se vor alatura unei liste impresionante de luptatori ca Shinya Aoki, Bibiano Fernandes, Renato Sobral, 3 membri ai familiei Gracie, Eduard Folayang, Kevin Belington si Eric Kelly.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA