Natiunea MMA

Andrei Arlovski semneaza un contract cu ProElite, si va lupta in gala din august
06/07/2011

Fostul campion al categoriei grele din UFC, si fost luptator al Strikeforce, Andrei Arlovski, e unul dintre primii sportivi care semneaza un contract cu nou lansata promotie ProElite si va aparea pe fight-cardul galei din 27 august pusa in scena de aceasta organizatie.

Gala va avea loc la Blaisdell Arena in Oahu, Hawaii.

Desi a fost o data campion al UFC, Arlovski s-a chinuit in ultimul timp in cusca, prestatiile sale aducandui patru infrangeri consecutive, dintre care trei prin KO. El a facut parte si din Strikeforce Heavyweight World Grand Prix, dar a fost trimis in lumea viselor de rusul Sergei Kharitonov in chiar prima runda a confruntarii din luna februarie. Inainte de asta el pierduse alte trei lupte, in fata unora dintre cele mai mari nume din MMA, Antonio Silva, Brett Rogers si Fedor Emelianenko.

Exista deja discutii si despre posibila semnare a lui Kendall Grove, un alt fost luptator UFC in organizatia ProElite, dar aceast lucru nu a fost confirmat inca oficial.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA