Natiunea MMA

Andrei Arlovski se muta cu totul la Greg Jackson, in New Mexico
07/04/2011

Andrei Arlovski s-a despartit de fostul sau antrenor de box, Mike Garcia si s-a mutat cu totul la Greg Jackson's MMA, celebra scoala din Albuquerque, New Mexico. Garcia spune ca nu au ramas resentimente intre el si Andrei, si ca acesta din urma trebuie sa faca ce e mai bine pentru el, dar admite ca in opinia sa, fostul campion al categoriei grele a UFC ar trebui sa se retraga din activitatea competitionala.

De fapt, el a facut chiar public aceasta convingere intr-un interviu, inainte de a ii spune acelasi lucru luptatorului rus. Se parea ca acesta a fost unul dintre factorii care l-au determinat pe Andrei sa isi schimbe tabara.

"Nu am vrut sa zic ca nu mai are tehnica pentru asa ceva. Dar pur si simplu nu vreau sa il vad ranit. Ceva nu se potriveste, si se poate vedea in ultimele sale lupte ca nu mai e acelasi Andrei. Spune ca vrea sa lupte, si sper ca o va face. Dar daca nu, pur si simplu nu vreau sa il vad ranit" a spus Garcia.

"Acesta din urma (KO-ul suferit in fata lui Sergei Kharitonov in Strikeforce) a fost destul de brutal. M-a speriat putin. Se misca destul de bine pentru primele doua minute si apoi pur si simplu s-a stins, si nu stiu ce s-a intamplat."

"Daca Greg Jackson poate sa scoata ce e mai bun din el, sa ii ajute Dumnezeu, sper sa reuseasca. Mi-ar place sa il vad din nou in top. Il iubesc pe baiatul asta. Nu vreau sa i se intample ceva rau. Sper ca se va opri din lupta. Dar el vrea sa continue. E inca tanar. Ar putea sa revina? Sigur ca ar putea. Sa speram ca  va face."

Arlovski are acum la activ patru infrangeri consecutive, dintre care trei au fost prin KO. Prima a fost in fata lui Fedor. A urmat apoi Rogers. Antonio Silva l-a invins la decizie, inainte sa fie trimis in lumea viselor de catre Sergei Kharitonov in luna februarie in timpul luptei din Strikeforce Heavyweight Grand Prix.

Ultima sa victorie a fost in 2008 cand l-a facut KO pe Roy "Big Country" Nelson in prima runda a luptei sub bannerul EliteXC. Palmaresul sau este acum la 15-9.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA