Natiunea MMA

Andrei Arlovski nu mai lupta cu Raul Catinas la K-1 World Grand Prix Final 16
29/09/2010

Dave Walsh - www.headkicklegend.com

Au fost cateva saptamani zbuciumate pentru K-1, si se pare ca acestea nu s-au terminat inca. Se pare ca mult anticipatul debut al lui Andrei Arlovski in promotia japoneza nu va mai avea loc. Stirea a venit chiar de pe contul de Twitter al sportivului, si nu a fost inca confirmata oficial de catre K-1 (care inca nu a confirmat nici includerea lui Ray Sefo pe fight-cardul galei WGP).

"Vreau sa confirm ca nu am sa particip la K-1 pe 2 octombrie" a scris Andrei pe contul sau personal din reteaua de socializare.

Au inceput sa apara anumite informatii ca Andrei s-ar fi accidentat la antrenament, si ca asta ar fi motivul schimbarii de ultim moment. Se vorbeste ca el a suferit o ruptura de pirmaida nazala, si desi acestea nu sunt deloc rare in sporturile de contact, o astfel de situatia nu e deloc buna pentru un sportiv inaintea unei lupte, deoarece un nas rupt duce la umflaturi in zona ochilor si dificultati in respiratie.

Marea intrebare e daca va reusi K-1 sa il inlocuiasca pe Arlovski intr-un timp asa de scurt. Poate Ruslan Karaev se simte mai bine? Sunte sigur ca si Alexey Ignashov si-ar dori inca o sansa la titlul K-1 World Grand Prix. Ramane de vazut daca romanul Raul Catinas, una dintre aparitiile surpriza de pe fight-cardul galei ce va avea loc pe 2 octombrie in Seul,Coreea de Sud, va ma avea adversar, si pe cine.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA