Natiunea MMA

Anderson Silva vs. Vitor Belfort va fi probabil main event-ul galei UFC 127 Las Vegas in 5 februarie
02/10/2010

Kris Karkoski-www.mmafrenzy.com

Un meci pentru centura categoriei mijlocie UFC intre campionul en-titre ,Anderson Silva si Vitor Belfort va fi probabil main event-ul galei UFC 127 Las Vegas care va avea loc pe data de 5 februarie.Acest lucru a fost confirmat de Belfort prin intermediul retelei de socializare Twitter.

Silva(27-4) era cat pe ce sa fie invins de Chael Sonnen in luna august la UFC 117,intr-un meci care a contat pentru centura categoriei mijlocie si are la activ o serie de 12 meciuri fara infrangere.
Urma sa aiba loc un rematch intre cei doi,dar Sonnen a fost depistat pozitiv la testul anti-doping de dupa meci si risca o suspendare de un an.

Belfort(19-8) nu a mai luptat din luna septembrie anul trecut,cand l-a invins printr-un KO, in prima runda, pe Rich Franklin,in meciul de revenire in UFC.Acesta se antrena pentru a lupta cu Yushin Okami la UFC 122 luna viitoare,dar s-a retras cand a aflat ca are sansa sa lupte cu Silva.

Inca nu stim detalii despre celelalte meciuri de pe fight card-ul acestei gale.


magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA