Natiunea MMA

Anderson Silva spune ca nu va mai lupta decat pe sfarsitul lui 2013
13/11/2012

Cand Anderson Silva l-a trimis in pensie pe Stephan Bonnar, la inceputul lui octombrie, se parea ca UFC-ul a trecut un mare prag in calea organizarii unei lupte intre campionul brazilian si Georges St Pierre. Ultimul obstacol trebuia sa fie confruntarea dintre acesta din urma si Carlos Condit, din 17 noiembrie. O victorie asteptata a lui St Pierre ar fi inchis lista pretendentilor de calitate pentru acesta, si ar fi dus la finalizare discutiile pentru superfightul despre care se vorbeste atat de mult in ultima vreme.

Dar acum, in ultimele zile de dinaintea luptei St Pierre vs Condit, se pare ca lupta dintre cei doi regi ai categoriilor mijlocie si semi-mijlocie nu mai e chiar atat de sigura.

Intr-un interviu acordat site-ului de specialitate Tatame, din tara sa natala, Silva a declarat ca nu are nici un plan sa il provoace pe St Pierre dupa Main Eventul UFC 154, si ca nu intentioneaza sa intre din nou in cusca decat la sfarsitul lui 2013.

Desi a confirmat ca va fi prezent la Montreal, pentru a vedea lupta de unificare a titlului de la semi-mijlocie, Silva a precizat ca nu e genul de persoana care intra in cusca pentru a provoca pe cineva, asa cum sugerase Dana White ca se va intampla.

In plus, campionul brazilian a spus ca intentioneaza sa ia o scurta pauza din Octogon, pentru a se concentra pe alte proiecte personale, care includ constructia unei sali de sport si rolul intr-un film de actiune. Asta in conditiile in care el are deja 37 de ani si se indreapta cu pasi mici dar siguri spre sfarsitului ilustrei sale cariere in lumea MMA-ului profesionist.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA