Natiunea MMA

Anderson Silva spune ca nu va lupta niciodata cu Jon Jones, dar e interesat de Georges St Pierre
16/04/2011

Intr-un interviu recent, pentru Esportes.r7.com, regele categoriei mijlocii si cel mai vechi campion "in functie" al promotiei americane, Anderson Silva, s-a arata mai interesat de o posibila confruntare "castigabila" cu omologul sau de la semi-mijlocie, Georges St Pierre, decat de o posibila lupta cu Jon Jones la semi-grea.

"Nu e nici o sansa sa lupt cu Jon Jones. E la o alta categorie, si suntem prieteni, asa ca nu o sa luptam unul cu celalat."

"Cu St Pierre exista o sansa sa ajung in cusca, dar totul depinde de rezultatele noastre. Depinde daca el castiga la UFC 129 si daca eu castig din nou in august impotriva lui Okami. Si dupa asta, cine stie, poate aceasta lupta se poate organiza."

Pe langa un mare campion, Anderson se dovedeste si un mare strateg. Nu e prima data ca manifesta lipsa de interes pentru o alta categorie decat cea la care lupta el de obicei, dar sa nu uitam ca el are la activ confrutnari importante si victorii la semi-grea, iar mega-lupta cu St Pierre, la o divizie inferioara de greutate e asteptata de orice fan din intreaga lume a MMA-ului.

Sursa - www.bloodyelbow.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA