Natiunea MMA

Anderson Silva revine la sala de pregatire dupa problemele medicale de la umar
08/01/2012

Desi presedintele UFC, Dana White, a sugerat ca actualul campion al categoriei mijlocii a UFC, Anderson Silva, nu va reveni la pregatire decat in luna iunie, se pare ca umarul accidentat al acestuia se vindeca mai repede decat se astepta cineva. "The Spider" a inceput recent antrenamentele, el venind la sala pentru a il ajuta pe Erick Silva sa isi pregateasca aparitia de la UFC 142.

Intr-o serie de fotografii facute publice de Tatame, Silva poate fi vazut la sparring, in clinch, si adesea afisand de acum arhi-cunoscutul sau zambet, un lucur care ii face pe multi sa creada ca durerea din umar a disparut.

Fara indoiala cel mai bun luptator de divizie mijlociei din lume, Silva a dezvaluit dupa victoria prin KO in fata lui Yushin Okami, la UFC 134, ca de o luna de zile era sub tratament cu anti-inflamatorii pentru aceasta durere suparatoare.

Anderson urmeaza sa isi apere titlul diviziei in fata castigatorului luptei dintre Chael Sonnen (singurul om care aproape l-a invins pe campion de cand a cucerit centura) si Mark Munoz, co-Main Eventul galei UFC on FOX 2 din aceasta luna.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA