Natiunea MMA

Anderson Silva revine in Octogon si lupta cu Nick Diaz la UFC 183
30/07/2014O discutie initiata acum doar cateva zile s-a transformat pana la urma in realitate. Anderson Silva il va intalni pe Nick Diaz in lupta sa de revenire in Octogon.

Presedintele UFC, Dana White, a facut public acest anunt in timpul emisiunii SportsCenter de aseara. Confruntarea va avea loc la UFC 183 din Las Vegas, si va face parte din fight-cardul de acum traditionalei gale din weekendul SuperBowlului, finala Campionatului de Fotbal Nordamerican. Categoria de greutate va fi cea mijlocie, unde Silva a dominat atatia ani la rand, un lucru oarecum surpinzator avand in vedere ca Diaz concura de obicei la semi-mijlocie.

Silva a reinceput recent sparringurile, dupa operatia de reparare a tibiei fracturate intr-o maniera atat de grafica il lupta cu Chris Weidman la UFC 168 in luna Decembrie. Fostul campion al categoriei mijlocii pierduse centura in prima lor intalnire, de la UFC 162, punand astfel capat unei serii de 17 victorii consecutive. El a implinit varsta de 39 de ani in luna aprilie.

Diaz a semnat recent o extensie de trei lupte pentru contractul sau initial cu UFC. Fostul campion al categoriei semi-mijlocii din Strikeforce a luptat ultima data in Octogon la UFC 158, cand a fost invins la decizie de Georges St Pierre.

Sursa

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA