Natiunea MMA

Anderson Silva nu mai lupta in Octogon decat in 2013
14/08/2012

Conform ultimelor declaratii ale presedintelui UFC Dana White, regele categoriei mijlocii a UFC nu va mai intra in cusca in acest an. Dupa ce si-a aparat cu succes centura in fata lui Chael Sonnen intr-una dintre cele mai asteptate revanse din istoria MMA, "The Spider" nu va mai putea fi vazut in actiune decat in 2013.

"Anderson a spus ca vrea sa isi ia putin timp liber, pana la sfarsitul anului, cand o sa incepem sa vorbim cu el" a spus Dana. "Anderson va lupta din nou dupa inceputul anului viitor."

Silva a pus capat unei pauze de 11 luni cu lupta de la UFC 148 impotriva lui Sonnen. La 37 de ani, campionul a luptat doar de doua ori pe an din 2009 incoace.

Desi Silva se opune unei lupte impotriva lui Chris Weidman, pentru ca nu il considera pe acesta suficeint de bun pentur statutul de principal pretendent, White nu e de aceeasi pararere dupa ce noul star al diviziei semi-mijlocii l-a depasit usor pe Mark Munoz.

"Pot sa isi exprime opozitia cat vor" a spus White despre declaratiile staff-ului lui Silva. "Lupta va fi cea care trebuie sa fie. Dar nu am decis inca nimic."

"Weidman e intr-o pozitie foarte buna. Baiatul asta a aratat fantastic. L-a demolat pe al treilea om din categorie, intr-o maniera spectaculoasa."

In acelasi timp, White nu s-a declarat impotriva unui superfight intre Silva si St Pierre, campionul categoriei semi-mijlocii. Inca nimic nu e sigur pentru inceputul anului viitor.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA