Natiunea MMA

Anderson Silva lupta cu Yushin Okami la UFC Rio, pentru centura categoriei mijlocii
11/04/2011

Campionul categoriei mijlocii a UFC, Anderson Silva, va lupta cu Yushin Okami la revenirea promotiei americane pe taramul brazilian, la UFC Rio.

Stirea a fost lansata de partenerul de antrenament al lui Anderson, Minotauro Noguiera intr-un interviu pentru Tatame, in acest weekend.

Okami este ultima persoana care l-a invins pe regele categoriei mijlocii a UFC. A fost atunci o descalificare la Rumble on the Rock 8 in Hawaii, acum cinci ani, in urma unei lovituri ilegale a lui Silva.

Anderson nu a primit bine bucuria manifestata de Okami dupa acea lupta, spunand ca japonezul nu a castigat in realitate, si l-a numit "un samurai fara onoare".

In ciuda acestui fapt, drumul din Hawaii si pana la Rio a fost unul foarte lung pentru japonez, care e considerat unul dintre cei mai importanti pretendenti la titlu de cativa ani incoace. El are un palmares de 10-2 in UFC, si 3-1 in ultimele patru lupte, cu singura infrangere suferita in fata lui Chael Sonnen.

Cealalta infrangere a lui Okami in UFC a fost in fata lui Rich Franklin. Palmaresul sau justifica sansa de a lupta pentru titlu, dar personalitate si stilul sau nu sunt chiar pe placul publicului, iar posibila sa prezenta pe cea mai inalta treapta a categoriei mijlocii nu ar aduce beneficii de imagine pentru organizatia americana.

Din acest punct de vedere, UFC Rio e probabil cea mai buna ocazie de a ii da dreptul sa lupte pentru titlu. Anderson va atrage tot interesul media si al publicului, si Okami nu va aduce prejudicii la vanzarea de pay-per-viewuri.

Sursa - www.fightersonlymagazine.co.uk
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA