Natiunea MMA

Anderson Silva isi focalizeaza atentia pe Georges St Pierre
11/10/2012

Anderson Silva este fara discutie unul dintre granzii artelor martiale mixte. Multa lume il considera chiar cel mai bun luptator din toate timpurile, iar palmaresul sau justifica in mare parte acest statut.

La 37 de ani, el are un palmares de 32 victorii si doar 4 infrangeri. De-a lungul timpului i-a invins printre altii pe Chael Sonnen, Yushin Okami, Vitor Belfort, Demian Maia, Forrest Griffin, Dan Henderson sau Rich Franklin. Mai mult chiar, nu a cunoscut niciodata gustul amar al nereusitei sub bannerul celei mai mari promotii de MMA din lume, fiind neinvins in UFC inca de la debutul sau in 28 iunie 2006. E regele incoronat si pe deplin recunoscut al categoriei mijlocii a gigantului american, si omul care s-a oferit sa salveze gala cu numarul 153 din istoria organizatiei, acceptand o lupta la divizia semi-grea impotriva lui Stephan Bonnar.

E probabil unul dintre cei mai bine platiti atleti din lumea artelor martiale mixte, fiecare aparitie in ring aducandu-i sute de mii de dolari in cont. Cu toate acestea, nu si-a pierdut dragostea pentru sport, si nici interesul pentru viitorul sau in acest domeniu.

Intr-un interviu recent, pe care il puteti vedea mai jos, el si-a reiterat inca o data dorinta de a lupta cu celalalt simbol al UFC-ului, Georges St Pierre, campionul categoriei semi-mijlocii.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA