Natiunea MMA

Anderson Silva il critica pe managerul Ed Soares: "Numai eu pot vorbi de luptele mele si de cariera"
22/10/2011

Chael Sonnen l-a invins fara drept de apel pe Brian Stann la ultima sa aparitie in Octogon, si l-a provocat pe campionul categoriei mijlocii a UFC la o revansa. Anderson Silva, care conduce de ani buni aceasta divizie de greutate, nu i-a raspuns insa. Managerul sau, Ed Soares, a crezut necesar sa se ocupe el de aceasta, dar se pare ca Silva nu este foarte fericit cu opinia exprimata de acesta.

Soares a declarat recent ca Anderson nu e interesat sa lupte cu Sonnen din nou. Si ca, mai mult, urmatoarele patru lupte ale campionului ar putea sa fie ultimele din cariera sa.

"Numai eu pot vorbi despre luptele mele si de cariera, despre planurile mele de viitor" a scris ieri Silva pe contul sau de Twitter. "Nu sunt la terapie fizica, si cand am sa stabilesc urmatoarea mea lupta in UFC am sa va anunt."

Se pare ca relatiile de la BlackGym MMA, sala privata a lui Ed Soares, unde Team Nogueira - din care face parte si Silva - s-a pregatit in ultimul timp in America au inceput sa se raceasca.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA