Natiunea MMA

Anderson Silva e "foarte fericit la mijlocie", si crede ca Jon Jones e extraordinar
23/03/2011

Nu a trecut mult timp dupa victoria lui Jon Jones si castigarea titlului categoriei semi-grele a UFC, si intreaga lume a MMA-ului - pana si unul dintre proprietarii UFC, Lorenzo Fertitta - sa ceara organizarea unei confruntari intre el si campionul de la mijlocie, Anderson Silva.

ULTMMA.com l-a intrebat pe Silva ce crede, iar cel mai vechi campion al UFCului a spus ca admira foarte mult pe cel mai tanar campion al promotiei americane. Dar nu a parut deloc interesat sa urce in greutate la categoria semi-grea.

"Jon Jones? Cred ca e superb" a spus Silva. "Asta e ceva nou pentru Jon Jones. Jon Jones va avea multe lupte, mai multa experienta, mai multa tehnica. Parerea mea despre Jon Jones? Cel mai bun din categoria sa de greutate. Campion pentru mult timp."

Intrebat daca vrea o lupta cu Jones, Silva a parut sa confirme rapoartele recente, cum ca ar prefera sa stea la categoria mijlocie, mai degraba decat sa urce in greutate.

"Sunt foarte fericit la categoria mea. Am propriilemele probleme la divizia asta. Sunt foarte fericit cu echipa mea. Asta e categoria mea. Nu am planuri sa merg in sus sau in jos."

Asadar, daca Silva nu vrea sa urce in greutate la semi-grea pentru Jon Jones, si St Pierre la mijlocie pentru Silva, se pare ca va trebui sa ne multumim cu o confruntare Silva vs Yushin Okami, decat o adevarata batalie intre campioni.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA