Natiunea MMA

Anderson Silva dus de urgenta la spital dupa probleme medicalte la antrenament
06/11/2014
Fostul campion UFC la categoria mijlocie Anderson Silva a fost dus de urgenta la spital luni dimineata in Rio de Janeiro, dupa sesiunea de antrenament sustinuta la X-Gym.

Acest incident nu ii va pune in pericol meciul de revenire ce va avea loc in data de 31 ianuarie in cadrul UFC 183, impotriva lui Nick Diaz.

Silva a simtit dureri severe de spate in timp ce incerca sa se ridice, dupa sesiunea de jiu-jitsu sustinuta in cadrul antrenamentului. Conform celor de la Combate.com el a fost dus de urgenta la spital dupa ce si-a dat seama ca nu isi mai simte picioarele.

Marti a fost externat din spital, dupa ce a primit unda verde din partea medicilor.

Marcio Tannure, directorul medical al comisiei braziliene de MMA, a declarat faptul ca Silva a suferit de dureri  lombare extrem de mari.

“ A simtit durere extrema din cauza contractiilor musculare”, a declarat Tannure. “Doare extrem de tare, dar acest lucru nu influenteaza cu nimic antrenamentele, si nici nu va duce la anularea meciului de revenire.“

Conform celor de la UFC.com, Silva a fost diagnosticat cu o afectiune a zonei lombare numita lumbago, care poate provoca atat dureri ce radiaza la nivelul picioarelor cat si senzatia de amorteala in acestea.

Silva a declarat de curand ca se simte bine, si ca isi va relua antrenamentele curand. Daca nu vor mai intervenii si alte obstacole, Silva revine in Octogon impotriva lui Diaz, pe 31 ianuarie in Las Vegas.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA