Natiunea MMA

Anderson Silva devine foarte sensibil la acuzatiile legate de lupta "aranjata" cu Weidman
22/07/2013


Doua saptamani au trecut dupa ce Chris Weidman l-a infrant pe Anderson Silva in cadrul UFC 162, in urma careia a castigat centura categoriei mijlocii, si de atunci multe persoane, incluzand jurnalisti profesionisti care lucreaza pentru Sports Illustrated, considera ca a fost o victorie nemeritata.

Presedintele UFC Dana White este foarte iritat de aceste afirmatii.  

Inca de la inceput a existat acuzatia ca victoria a fost una falsa, si ca de fapt lupta a fost aranjata. In timpul emisiunii “Legendarios” de la o televiziune braziliana, Silva a devenit destul de emotional cu privire la acest subiect. Interviul a fost in portugheza si nu sunt oferite subtitrari.

Oricum, se spune ca 55-93% din comunicare este pe cale nonverbala. In acest caz, lacrimile lui Silva vorbesc de la sine.”Sunt brazilian si am ajuns sa fiu respectat in afara tarii mele. Referitor la acuzatiile legate de lupta, sunt putin iritat, deoarece atunci cand intru in Octogon eu imi reprezint tara si pe toti fanii mei. Eu nu vreau ca titlul sa paraseasca Brazilia. Nu mi-as dori niciodata asta.”, a declarat Silva in timpul emisiunii.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA