Natiunea MMA

Anderson Silva a fost amendat cu 50.000$ pentru nerespectare obligatiilor massmedia de la UFC 162
08/05/2013
Campionul UFC de la categoria mijlocie Anderson Silva a fost amendat de promotia americana cu 50.000$ pentru neindeplinirea obligatiilor media ce ii reveneau inainte de gala cu numarul 162.

Acesta a fost programat marti pentru mai multe intalniri cu cei din presa, incluzand ziare, televiziuni si posturi de radio. In loc sa isi respecte obligatiile contractuale, a plecat in Brazilia pentru a-si vizita familia.

“Aveam pregatit un program amplu de conferinte de presa in Los Angeles, iar el pur si simplu a decis ca nu vrea sa participe.”, a declarat presedintele UFC Dana White pentru USA Today Sports. “In consecinta a fost amendat cu 50.000$”

Conferintele de presa aveau ca scop promovarea evenimentului UFC 162: Silva vs. Weidman, ce va avea biletele scoase la vanzare incepand cu vinerea aceasta.

Oponentul sau, Chris Weidman, va avea obligatii similare miercuri.

Cu toate ca Nick Diaz a fost exclus din main event-ul UFC 137 ce ar fi trebuit sa aiba loc impotriva lui Georges St-Pierre, tot datorita neindeplinirii obligatiilor media, White a declarat ca nu crede ca va lua o decizie similara in cazul nui Silva.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA